Julkaistu Jätä kommentti

1. HYPEN TREENIKÄTKÖ ON JULKAISTU

Eilinen julkaisu olisi ollut aprillipäivän vuoksi täysi läppä, joten viivästytimme julkaisua tälle torstaille. Ensimmäinen HYPEN TREENIKÄTKÖ on nyt piilotettu! Tässä esitiedot kätköstä:

1. HYPEN TREENIKÄTKÖ

  • Hypen 1. treenikätkö löytyy Porvoon Kokonniemestä
  • Kätkö ei sisällä liikuntavälineitä
  • Tilaamalla kätkön verkkokaupastamme saat paluuviestinä sähköpostiisi Kokonniemeen suunnitellun treenin, jossa ohjaajamme Jasmin ohjaa Sinulle alkulämmön ja käy liikkeiden suoritustekniikat. Ja mikä parasta; Sinulla on mahdollisuus treenata treeni Jasminin kanssa samaan tahtiin!
  • Treenin lisäksi alueelle on piiloitettu alekoodi, jonka voit itse etsiä tai laittaa lapsesi etsintähommiin samalla kun treenaat. Kun Sinulla on kasassa 10 alekoodia, olet oikeutettu 10% alennukseen hierontaan. Koodikätkö on paikalla viikon ja sitten vaihtaa paikkaa seuraavaan kohteeseen
  • Ostamasi treenikätkö kuitenkin jää Sinulle käyttöön ostosi jälkeen nyt ja aina

ONNEA ETSINTÖIHIN!

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.