Julkaistu Jätä kommentti

Koronapaasto on tutkimusten mukaan kaikista tehokkain apu painonpudotukseen

Amerikkalaisen yliopiston teettämään dieetti vertailuun osallistui koehenkilöitä yli 7000 henkilöä iältään 25-52 vuotiaita miehiä ja naisia. Dieetteiksi valittiin kaikki valloillaan olevat suosituimmat dieetit kuten VHH dieetti, paleodieetti, PH dieetti, pariisilainen dieetti, raakaruoka dieetti, gluteeniton dieetti, 5:2 dieetti, VB6 dieetti sekä sairaaladieetti. Kaikista parhaimmat tulokset tuotti kuitenkin tämän päivän uusin trendinimellä kulkeva koronapaasto. Koronapaastossa koehenkilöt paastosivat kuusipäivää viikossa ja joivat yhtenä päivänä viikossa 5-8 Corona olutta. Koehenkilöiltä putosi viikon aikana 6-8 kiloa riippumatta koehenkilön sukupuolesta. Yli kahdeksan Corona oluen juominen viikossa nopeutti aineenvaihduntaa niin, että tutkijat näkivät sen olevan riski terveelliselle tahdille pudottaa painoa. Lisäksi merkittävimmän tuloksen saivat ne koehenkilöt, jotka myös vähensi viikottaista liikkumista alle 4000 askeleeseen päivässä. Yli 5000 askeleen päivässä ottaneet koehenkilöiden painonpudotustahti hidastui radikaalisti, vaikkakin tulosta se tuotti silti.

Tähän perustuen myös me HYPE Centerissä aletaan myymään ensi viikosta myymään Koronapaasto -verkkokurssia. Verkkokurssi sopii kaikille jotka haluaa pudottaa painoa ja ikää on yli 18-vuotta.

”Me olemme valveutuneita ammattilaisia emmekä ohita vahvaan tutkimusnäyttöön perustuvia faktoja. Hassultahan se meistä kuulosti, mutta myönnettävä on. Olemme kollegan kanssa nyt toista viikkoa paastolla ja tulokset puhuvat puolestaan. Olisi epäammattimaista olla jakamatta tätä heidän kanssaan, jotka painon kanssa kamppailevat. Tämä tulee olemaan kovin verkkovalmennus, joka markkinoilta löytyy!”

bottle-601566_1920

Tässä ohi mennen haluaisimme vielä mainita….

HAUSKAA APRILLIA!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.