Julkaistu Jätä kommentti

Tiedätkö keitä me hierojat ollaan?

HYPE Centerissä hieroo tällä hetkellä Janika Martinsalo & Jasmin Michelsson

Janika on alkuperäinen porvoolainen, joka on aloittanut myös liikunta-alalla toimimisen 2013. Hierojaksi hän lähti opiskelemaan jo paljon aikaisemmin Tampereelle vuonna 2011 elokuussa. Hierontakoulussa aloitettiin varsinainen hieronta hyvin pian, sillä käytännön ammatissa käytäntö opettaa. Näin ollen voidaan sanoa, että kokemusta häneltä löytyy hieronnasta lähes yhdeksän vuotta! Häneltä löytyy nyt kerrankin sitten vuoden 2017 helmikuun harvinaisen paljon vapaita aikoja, sillä suuret liikuntaryhmät sattuneesta syystä ovat tauolla. Janikan hierontalistat ovat olleet vuosia täynnä ja hänelle on ollut vaikeata saada aikoja. Hän on jo kaksi vuotta ollut hieromatta ilta-aikoina, mutta nyt löydät häneltä iltoja sekä viikonloppuja!

Jasmin on alunperin kotoisin Järvenpäästä. Hän lähti myös Tampereelle vuonna 2011 hierojakouluun, jossa ystävykset tapasivat. Jasmin on toiminut päätoimisena hieronta-alan yrittäjänä valmistumisensa jälkeen, joten hänellä on yhtälailla kokemusta karvan vajaa yhdeksän (9) vuotta. Hän toimi pitkään kuusi vuotta Tampereella ja sai muodostettua suuren vakioasiakaskunnan. Oman työnsä monipuolistamisen vuoksi, hän muutti marraskuussa 2018 Porvooseen ja on saanut työnsä jalkautettua tänne paremmin kuin kukaan voisi uskoa. Kertonee mahdollisesti ammattitaidosta ja asiakastyytyväisyydestä.

Näillä kahdella nuorella naisella on siis yhdessä kokemusta hieronnasta 18 vuotta! Mikäli Sinua kiinnostaa ammattimainen ja kokenut hieronta/urheiluhieronta, niin varaathan itsellesi ajan.

Kenelle suosittelemme hierontaan juuri nyt?

  • Urheilijat. Monet urheilijat treenaavat vuodesta toiseen ylikuormitusta hipoen, jonka vuoksi monelle tulee erilaisia haasteita / kiputiloja kehoon. Nämä ovat usein helposti uusiutuvia ja osa jopa kroonistuneita. Olisko nyt kerrankin hyvä hetki laittaa keho oikeasti sellaiseen kuntoon, että sitten kun urheilutoiminta normalisoituu kehosi on parhaassa mahdollisessa tilassa aloittaa jälleen kovan harjoittelun, kun kerrankin sillä on ollut mahdollisuus levätä
  • Toimistotyöntekijät ja autolla paljon ajavat. Olisko nyt aika oikeasti päästää irti toistuvista migreeneistä, puutumisista, alaselkäkivuista tai huimauksista? Jos olet vuosia tehnyt niskahartia-aluetta kuormittavaa työtä – kuinka paljon olet auttanut niskahartiaasi? Olisiko nyt aika avata, jotta työkykysi säilyy ja arkesi muuttuisi pitkäksi aikaa oireettomaksi?

Varaa aikasi nettiajanvarauksemme kautta Klikkaamalla TÄSTÄ

TERVETULOA!

IMG_7130

Kuva yhteisestä alusta 2018. Jasmin Michelsson (vas.) ja Janika Martinsalo (oik.)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.