Julkaistu Jätä kommentti

HYPE Center pitää ovensa auki

Me HYPE Centerillä olemme tehneet suuria varotoimenpiteitä viikon aikana ja kulkeneet siinä askeleen muita edellä. Niin tänäänkin kun hallitus antoi uudet linjaukset. Se johtuu ennen kaikkea siitä syystä, että olemme alusta asti ottaneet tilanteen vakavasti asiakkaiden näkökulmasta sekä oman toimintakykymme näkökulmastamme. Olemme olleet valveutuneita ja haluamme asiakkaillemme parasta. Haluamme pystyä tarjoamaan stressittömän ja mahdollisimman riskittömän liikuntaympäristön sekä hierontahoitoja tuetaksemme ihmisten hyvinvointia.

_DSC4968

1) Keskiviikkona 11.3 julkaisimme asiakastiedotteen, jossa kävimme läpi asiakkaille hygienia- ja toimintaohjeistuksen sekä tehostimme omaa siivoustoimintaa sekä kuntosali- että hierontapuolella

2) Torstaina 12.3 pidimme viimeiset yli 10 henkilöä ylittävät ryhmäliikunnat

3) Tämän hetken toimijat (Janika & Jasmin) ovat keskiviikosta asti noudattaneet turhia ihmiskontakteja vapaa-ajallaan sekä urheilleet vain omalla kuntosalillaan tai ulkona.

4) Sunnuntaina 15.3 päätimme, että tämän viikon kaikki ryhmäliikunnat viedään ulos ja osallistujamäärät tiputetaan niissä max kahdeksaan (8) henkilöön. Lisäksi asiakkaille on ohjeistettu ottamaan mukaan oma jumppapatja ja/tai kahvakuula. Ohjaaja huomioi liikuntatunnin organisoinnissa suositellun yhden metrin turvavälin kanssaliikkujien kesken.

5) Lisäksi otimme tänään maanantaina käytäntöön kuntosalipuolta käyttäville asiakkaille nettiajanvarauksen, jonka kautta asiakas varaa itselleen ajan kuntosalilta 7.00-21.00 väliltä. Vain kolme (3) henkilöä voi harjoitella kuntosalilla samanaikaisesti. Tämän ei ole tarkoitus vaikeuttaa asiakkaiden liikkumista vaan turvata se. Kuntosalimme on edelleen auki 24/7, mutta 1,5 vuoden kokemuksen mukaan kolmen henkilön määrä ei ole ylittynyt 7-21.00 aikojen ulkopuolella. Lisäämme myös muut ajat ajanvaraukseen mikäli tässä tapahtuu jokin muutos.

— > Kuntosalin ajanvarausmuutos mahdollistaa myös sen, että asiakkaat pystyvät lähes reaaliajassa näkemään kuntosalin kävijämäärän ja pohtimaan omaa liikuntaansa sen kautta. Lisäksi myös me toimijat näemme liikuntakävijämäärät ja olemme pystyneet luvata asiakkaille, että käymme jokaisen 10 hlön jälkeen desifioimassa kaikki hanat, katkaisimet, kahvat, kuntosalilaitteiden otteet sekä tangot. Ja senkin lisäksi kuitenkin niin, että vähintään joka päivä teemme tehosiivouksen.

Seuraamme edelleen tilannetta ja hallituksen ohjeistuksia.

IMG_7114

Me teemme ja panostamme kaikkemme, jotta Sinun on hyvä liikkua.

Älä pysähdy!

#hypeyourwellness

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.