Julkaistu Jätä kommentti

Mitä tammikuun kyykky & maastaveto -kurssista annettiin palautetta?

Asiakkaan palaute

Pidin kurssista paljon! Tuntui turvalliselta kokeilla isompia painoja, kun valmentaja huolehti tekniikasta. Lisäksi mainitsemisen arvoinen oli huumoripitoinen ryhmä!

Asiakkaan palaute

Pieni ryhmä mahdollistaa sen, että Janika ehti käydä katsomassa jokaisen luona useasti ja antamaan palautetta. Kurssin runko oli juuri hyvä noin!

Asiakkaan palaute

Tykkäsin kurssista ihan sikana ja olin tyytyväinen kaikkeen! Vaikka periaatteessa olikin ”räyhäkäs” aihe ja tekemisen meininki, tunnin jälkeen oli rauhallinen olo. Eli turvallinen fiilis nostaa rautaa.

Asiakkaan palaute

Olen mitä ilmeisemmin nostanut painoja hyvinkin väärällä ja jopa osittain vaarallisella tavalla. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka tekevät jo tai aikovat tehdä näitä liikkeitä salilla! Lisäksi kurssilta sai myös täysin uusia virikkeitä, mikä toi lisää intoa omaan treenaamiseen

Asiakkaan palaute

Kurssi oli erittäin hyvä ja pidin erittäin paljon siitä miten paljon opetit meitä ja minua tekemään liikkeet oikein. En tiedä voiko enempää toivoa tältä kurssilta.

 

UUSI KURSSI ALKAA MAALISKUUSSA!

AJANKOHTA:
Kurssi pidetään keskiviikkoisin klo 20.15-21.15. Alta löydät tarkat päivät sekä teemat

keskiviikko 25.3.2020 // Takakyykky ja liikkuvuus
keskiviikko 1.4.2020 // Maastaveto ja keskivartalo
keskiviikko 8.4.2020 // Etukyykky ja askelkyykyt
keskiviikko 15.4.2020 // Maastavedon eri variaatiot

Ryhmään otetaan ensimmäiset kuusi ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti – nämä paikat viedään käsistä! Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä ja maksimi 6 henkilöä.

Hinta: 99€/hlö.

Paikkoja jäljellä: 4/6

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.