Julkaistu Jätä kommentti

Kyykky & maastaveto -kurssi tulee taas!

Naisille suunnattu kyykky ja maastaveto -kurssi alkaa maaliskuussa

Kiinnostaako sinua vapaapainoharjoittelu? Oletko aina halunnut oppia kuningasliikkeet kyykyn ja maastavedon, mutta niiden turvallinen suorittaminen on aina jännittänyt? Osaatko kyseiset liikkeet, mutta tarvitset vielä lisää itsevarmuutta suorituksiin? Toivotko löytäväsi jalkoihin lisää voimaa, mutta et uskalla lisätä vastusta loukkaantumisriskin pelossa?

– JOS VASTASIT KYLLÄ, TÄMÄ ON JUURI SINULLE!

 

Kyykky ja maastaveto -kurssilla käydään läpi peruskyykkyliikkeiden tekniikat. Vastusta lisätään sitä myöten kun tekniikka ja tuntuma paranee. Saat kurssilla ohjeita suoritusta tukeviin liikkeisiin sekä ammattilaisen ohjaaman kehoa valmistavan alkulämmittelyn, jotta sinulla on optimaaliset lähtökohdat suorituksiisi. Lisäksi saat vinkit liikkuvuutesi parantamiseen sekä kehonhuoltoon. Pienryhmässä on varmaa se, että saat henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä juuri Sinun kehollesi.

WhatsApp Image 2019-11-23 at 13.32.18

Kuka Valmentaa?

Valmentajana kurssilla toimii Janika Martinsalo. Pitkän liikuntakoulutus- sekä urheilutaustan lisäksi Janikan omat tämän hetken maksimit: takakyykky 115kg, etukyykky 90kg ja maastaveto 150kg. Voit tutustua Janikaan paremmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

AJANKOHTA:
Kurssi pidetään keskiviikkoisin klo 20.15-21.15. Alta löydät tarkat päivät sekä teemat

keskiviikko 25.3.2020 // Takakyykky ja liikkuvuus
keskiviikko 1.4.2020 // Maastaveto ja keskivartalo
keskiviikko 8.4.2020 // Etukyykky ja askelkyykyt
keskiviikko 15.4.2020 // Maastavedon eri variaatiot

Ryhmään otetaan ensimmäiset kuusi ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti – nämä paikat viedään käsistä! Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä ja maksimi 6 henkilöä.

Hinta: 99€/hlö.

Paikkoja jäljellä: 6/6

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.