Julkaistu Jätä kommentti

Kuntosalimme varustetaso laajenee

Tiesitkö, että me kehitetään meidän toimintaa jatkuvasti? Asiakkaat ovat päässeet WhatsApp Image 2019-12-13 at 17.53.56suoraan vaikuttamaan hankintoihin sekä tiloihimme. Hetki sitten meidän kuntosalille rantautui alatalja, jossa painopakasta löytyy huikeat 200 kiloa.

Tammikuussa on tulossa reiden ojennus- / koukistuslaite sekä Scott-penkki tykeille.

”Me rakennamme ennen kaikkea liikuntakeskusta liikkujille, jotka meidän keskusta käyttävät. Näiden lisäysten jälkeen voisi väittää, että meiltä löytyy toiminnalliseen harjoittelupohjaan rakennettu kuntosali, joka sisältää kaikki  perinteisimmät kuntosalilaitteet. Tuemme edelleen keholle luontaisia moninivel-liikkeitä, joissa useampi eri lihasryhmä pääsee osalliseksi liikkeeseen. Sitä tarkoittaa toiminallisuus. Kyykkäämään esimerkiksi mahtuu helposti neljä henkilöä kerrallaan eikä omaa vuoroa tarvitse siitä syystä jonottaa. Laitteet ovat tehty täsmä hankintoina tukemaan niiden ihmisten harjoittelua, jotka jännittävät vapaapainoja tai joilla on terveydellisistä syistä haasteita liikuttaa kehoa vapaiden painojen varassa. Laitteet toki toimivat hyvin myös mukavana vaihteluna harjoittelussa sekä auttavat eristämään lihasryhmiä, jos se on tavoite omassa harjoittelussa”

TERVETULOA TUSTUMAAN HYPE CENTERILLE

TÄNÄÄN TORSTAINA KLO 17-19.00

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.