Julkaistu Jätä kommentti

24/7 ja 10 kerran asiakkuuksille kuuden (6) kuukauden käyttöikä!

Toden totta. Maanantaina 2.12.2019 kuntosalimme muutti aukioloaikansa asiakkailleen ympärivuorokautiseksi. Tämä mahdollistaa myös vuorotöissä työskentelevien ihmisten harjoittelun iltamyöhään, aamulla aikaseen tai miksei keskellä yötä!

Lisäksi 10 kerran asiakkuudet ovat nyt voimassa 6 kuukautta! Tämä koskee molempia kuntosali- ja ryhmäliikuntayhdistelmä asiakkuuksia. Enää ei tarvitse stressata sitä, ehtiikö asiakkuuden käyttämään neljässä kuukaudessa. Käyttötahti 1-2krt/kuukaudessa on nyt mahdollistettu, sillä haluamme tarjota mahdollisuuden liikkua ryhmäliikunnoissamme tai harjoittaa lihaskuntoa kuntosalillamme mahdollisimman monelle.

Jälleen on hyvä syy liikkua HYPE Centerillä. Osta helposti asiakkuus verkkokaupastamme, KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

 

Tervetuloa!

 

2477

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.