Julkaistu Jätä kommentti

Vuosiraportti: Me kysyimme – asiakkaat vastasivat

”Pian alkaa olla takana vuosi HYPE Centerin olemassa oloa ja onpa ollut melkoinen vuosi!

Täytyy todeta, että mielestäni olemme saaneet jotain todella ainutlaatuisen uniikkia ja tärkeää luotua Eestinmäkeen. Olen entisenä urheilijana ja nykyisenä kuntoilijana käynyt monessa eri liikuntapaikassa Suomessa. HYPE Center on jotain täysin muuta, mitä olen koskaan nähnyt tai kokenut. Itselleni pelkästä ajatuksesta muodostuu mielettömän lämmin tunne. Olemme yhdessä saaneet luotua ympäristön, jonne kenen tahansa on helppo tulla ja hyvä olla. Täällä vaihdetaan moikkaamisten lisäksi kuulumiset. Täällä hikoillaan paljon ja treenataan tehokkaasti välillä hymyillen. Täältä kuuluu nauru ja välillä kuntosalin puolelta raskaskin musiikin soitto. Täällä kikattavat ja temppuilevat lapset. Olen saanut kuulla ja itse todistaa, että olemme muuttaneet täällä ihmisten elämää radikaalisti positiiviseen suuntaan pelkästään saliasiakkuudella! Osa pohtii, että missä sitä olisikaan jos emme olisikaan tässä.

Parasta minusta meillä on se, että meillä käy hyviä tyyppejä – siis oikeasti ihan mielettömiä tyyppejä! Voin kahden käden sormilla laskea monta kertaa olemme laittaneet tavaroita paikalleen vuoden aikana. Me ammattilaiset olemme siis voineet täysin keskittyä siihen, missä olemme huippuja – työhömme. En ole ikinä nähnyt enkä kuullut, että missään muualla olisi näin siististi käyttäytyviä ihmisiä. Ja mikä meininki! Miten porukka kannustaa toisiaan, miten ihmiset kohtaavat täällä muut ihmiset. Se on uskomatonta! Kaiken kuulemani ja näkemäni jälkeen, voin vaan olla todella tyytyväinen tähän jännittävään ratkaisuun lähteä kuntosaliyrittäjäksi ja asiakkaille äärettömän kiitollinen siitä, että olemme luoneet tämän kaiken yhdessä. En ole katunut päätöstäni päivääkään.

Olkoon vuosi 2020 yhtä liikunnan iloa ja kehitystä täynnä kuin tämäkin vuosi oli!”

IMG_1125– Janika Martinsalo

Keräsimme jälleen palautteita asiakkailtamme. Asiakkaamme ovat parhaita asiantuntijoita kertomaan siitä, millaisia olemme ja mihin tasoon me yllämme. Asiakkaat pääsivät jälleen vastaamaan anonyymisti ja tällaista palautetta saimme:

100% asiakkaistamme oli sitä mieltä, että tilojemme siisteystaso on erinomainen tai hyvä (90,48% erinomainen, 9,52% hyvä)

”Kaikki tavarat ovat aina paikoillaan, siitä iso plussa!”

”Aina siistiä ja puhdasta!”

”Teidän kuntosalin siisteystaso on jotain aivan ilmiömäistä. En ole nähnyt tällaista missään muualla ja olen käynyt kaikki Porvoon salit läpi ja myös useissa ulkopaikkakuntalaisten saleilla”

”Siisteystasosta huomaa sen, että naiset pitävät tätä salia. On kiva, että voi aloittaa treenin samantien eikä tavaroita tarvitse etsiä tai siivota toisten jälkiä”

100% asiakkaistamme kertoo, että laitteiden ja liikuntavälineiden toimivuus on erinomainen tai hyvä

”Tällaisissa yksityisten saleissa on se hyvä puoli, että täällä yleensä paikan omistajaa oikeasti kiinnostaa asiakaskokemukset, jonka näkee myös näistä palautteiden keräämisestä. Lisäksi se näkyy siinä, että täällä pidetään huolta laitteista sekä välineistä. Täällä selkeästi myös pyritään koko ajan kehittämään toimintaa eikä tämä paikka jää paikalleen. Keep up your good work”

95,24% asiakkaistamme vahvistaa, että asiakaspalvelumme on erinomainen tai hyvä.

”Vastaanotto teidän salilla on hyvä”

”Kaikki HYPE Centerin työntekijöistä ovat iloisia ja helposti lähestyttäviä. Aloittavan liikkujan on helppo tulla, koska täällä on niin viihtyisää”

_DSC2574

95,24% arvosteli kuntosaliohjauksen erinomaiseksi tai hyväksi.

”Kuntosaliohjaus antoi minulle motivaatiota tehdä treeni säännöllisesti itsekseen salilla. Tällaista motivaatiota en ole mistään muualta aikaisemmin liikuntaan saanut!”

85,72% asiakkaistamme koki paikkamme yhteisöllisyyden hyväksi tai erinomaiseksi. Loput arvostelivat sen kohtuulliseksi.

”On mukavaa että kaikki HYPE Centerillä moikkaavat toisilleen”

”Innostava ilmapiiri ja vahva tuki ovat erittäin iso ja tärkeä asia”

”Salilla on kiva tunnelma”

Ryhmäliikuntapalautteita (HYPE / HÖLLÄYS)

”Hype-tunneilla käy sopiva määrä väkeä ja kaikki ovat sosiaalisia. Ei jäykistellä eikä kilpailla keskenään. Hypessä on kiva ilmapiiri”

”Hölläystunneilla lähtee jumit yllättävän tehokkaasti. Hölläys on parasta kehonhuoltoa”

”Hölläystunti super plus!”

”Kaikki treenit ovat joka kerta erilaisia ja monipuolisia! Se säilyttää motivaation ja on jännittävää tulla treenaamaan, kun ei tiedä mitä on luvassa!”

Muuta HYPE Centeristä sanottua

”Minusta sali on sopivan kokoinen tarjontaansa nähden ja työntekijät ovat todella ammattitaitoisia ja reippaita. On myös hauskaa että muut kuntosalilla olevat asiakkaat moikkaavat toisillee, tulee sellainen yhteisöllisyyden tunne”

”Hieno paikka, hyvät tyypit. Kävisin enemmän jos aika riittäisi”

”Pidän siitä, että kuntosali on sijoittunut kivasti raakojen rautasalien ja toisaalta täysin laitteisiin perustuvien salien väliin omalla positiivisella twistillä varustettuna”

”Super kiva kuntosali. En aikaisemmin ole ollut kova liikkuja, nyt nautin kun pääsen treeneihin. Suosittelen lämpimästi myös vanhemmille ja ehkä kuntotasonsa menettäneille. Hyvä paikka aloittaa kuntoilu”

”Asiakaspalvelijanne on iloinen ja reipas, joka ottaa rohkeasti kontaktia asiakkaisiin. Erittäin mukava ja työhönsä sopiva”

”Pääsispä taas treenaamaan teidän kanssa”

”Mukava, että on oma lähiliikuntakeskus, johon on kiva tulla”

”Tosi hyvä sali, jonne kiva tulla. Kynnys vaihtaa muualle on aika korkealla”

”Hedelmät ovat kivoja aulassa, säilyttäkää!”

”Jatkakaa samaa malliin, aina ilo käydä treenaamassa”

”Teette hyvää työtä! Pitäkää tuo positiivinen ja energinen ote”

”Sijainti ja parkkipaikat ovat myös teidän kaiken muun toimivan yritystoiminnan lisäksi loistava perusta”

_DSC2383

Henkilökohtaiset palautteet

Janika

”Hyviä treenejä. Innostava asenne. Tykkään rennosta mutta ammattitaitoisesta otteesta. Janikan tunnit on niin kivoja!”

”Super hyvä ohjaaja. Ottaa kaikki tunnilla olijat huomioon ja liikkeet selkeitä. Ammattitaitoinen”

”Janika on tsemppaava, vaativa ja ottaa ihanasti erilaiset ihmiset ja kunnot hyvin huomioon. Yleensä aina heittää myös hyvää läppää”

”Ihana kannustaja ja kirittäjä, pakko tsempata aina loppuun asti. Kivoja liikkkeitä ja monipuolista jumppaa vetää. Tunneilla nauru raikaa, mutta treenit tehdään kunnolla”

Jasmin

”Jasminilla on kivat tunnit ja monipuoliset liikkeet. Hän on kannustava ja motivoiva ohjaaja”

”Mukavia tunteja, jotka ovat samalla tehokkaita. Ohjaustunnit aina sopivan erilaisia sekä riittävän haastavia”

”Jasminin tunnit ovat hyviä ja ammattitaitoisia. Olen erittäin tyytyväinen”

”En keksi mitään parannettavaa. Jasmin hyvin ohjeistaa ja neuvoo”

Emilia

”Emilia on iloinen ja ammattitaitoinen ohjaaja”

”Emmalla on kivat liikkeet, jotka ovat todella monipuoliset. Kivasti kannustaa meitä tuntien aikana”

”Tehokas ja ammattitaitoinen, joka ottaa hyvin yksilöt huomioon”

”Monipuolisia treenejä ja positiivinen asenne. Olen erittäin tyytyväinen”

Kiitos tuhannesti vastanneille! Me jatkamme hyviksi todettuja tapoja ja viilaamme toimintaa entistä paremmaksi annettujen korjausehdotusten avulla. Mikäli sinä haluat osaksi hyvän tuulista liikuntakeskustamme, olet ehdottomasti tervetullut! Nappaa asiakkuus helposti VERKKOKAUPAN kautta klikkaamalla TÄSTÄ

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.