Julkaistu Jätä kommentti

HYPE Team saa uuden vahvistuksen!

Meillä on suuri ilo kertoa, että tiimimme saa mielettömän kovan vahvistuksen, kun mukaan kuvioihin astuu fysioterapeutti Lola Ottoson. Janika ja Lola ovat työskennelleet vuoden ajan muiden töiden kautta ja oli luonnollista turvautua jo toimivaan yhteistyöhön. Yhteistyö Lolan kanssa mahdollistaa sen, että jos ja kun tulee asiakas, joka tarvitsee fysioterapeuttista ohjeistusta löytyy tiimistämme henkilö, jolle hänet ohjata.Lämpimin mielin esittelemme teille Lolan!

Valmentaja: Lola Ottoson

Fysioterapeutti (Yrkeshögskolan Arcada, Helsinki 2016)


Kokemus

Vuodesta 2014 olen ohjannut työikäisten ja senioreiden liikuntaryhmiä. Vuonna 2019 alusta lähtien olen ohjannut elämäntapamuutosryhmän jäseniä yksilö- tai pienryhmäohjauksina. Niiden lisäksi olen ohjannut erilaisia kursseja ryhmille kuten metsässä rentoutuminen, erilaiset kuntopiirit ja kotikuntovälinekurssit.

HYPE centerillä ohjaan yksilöllistä terapeuttista harjoittelua. Mikäli epäröit kuntosalitreenin aloittamista esim. tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen takia, on harjoittelu fysioterapeutin kanssa sinua varten. Arvioinnin ja alkukeskustelun pohjalta laadin yhteisymmärryksessä sinun kanssasi henkilökohtainen harjoittelusuunnitelma. Harjoittelun tavoitteena voi olla lisätä nivelten liikkuvuutta, lihasvoimaa, kestävyyttä, toimintakykyä, terveyttä tai hyvinvointia.

SONY DSC


Millainen olen

Olen iloinen, rauhallinen ja lämmin persoona. Olen läsnäoleva ja kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä. Haluan tarjota asiakkaille eväitä ylläpitämään omatoimisesti hyvinvointinsa ja toimintakykynsä. Yhdessä teemme töitä sen eteen, että saavuttaisit tavoitteitasi.


Tavoitteeni
Tavoitteeni on sinun hyvinvointisi tukeminen turvallisesti. Sen lisäksi henkilökohtaiset tavoitteeni ovat osaamisen ja ammattitaidon päivittäminen sekä kehittyminen fysioterapeuttiina ja ohjaajana.

 

Ota Yhteyttä

Mikäli tarvitset fysioterapeuttista tukea salilla harjoittelemiseen, olethan yhteydessä?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.