Julkaistu Jätä kommentti

Nainen, haluatko opetella kyykkäämään? Tämä on Sinulle!

Kyykky & Maastaveto -kurssi

Naisille suunnattu kyykky ja maastaveto -kurssi alkaa tammikuussa 2020!

Kiinnostaako sinua vapaapainoharjoittelu? Oletko aina halunnut oppia kuningasliikkeet kyykyn ja maastavedon, mutta niiden turvallinen suorittaminen on aina jännittänyt? Osaatko kyseiset liikkeet, mutta tarvitset vielä lisää itsevarmuutta suorituksiin? Toivotko löytäväsi jalkoihin lisää voimaa, mutta et uskalla lisätä vastusta loukkaantumisriskin pelossa?

– JOS VASTASIT KYLLÄ, TÄMÄ ON JUURI SINULLE!

Naisten kyykky ja maastaveto -kurssilla käydään läpi peruskyykkyliikkeiden tekniikat ja huomiot. Vastusta lisätään sitä myöten kun tekniikka ja tuntuma paranee. Saat kurssilla ohjeita suoritusta tukeviin liikkeisiin sekä aina ammattilaisen ohjaaman kehon valmistavan alkulämmittelyn, jotta sinulla on optimaaliset lähtökohdat suorituksiin. Lisäksi saat vinkit liikkuvuutesi parantamiseen sekä kehonhuoltoon. Pienryhmässä on varmaa se, että saat henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä juuri Sinun kehollesi.

Kuka Valmentaa?

Valmentajana kurssilla toimii Janika Martinsalo. Pitkän liikuntakoulutus- sekä urheilutaustan lisäksi Janikan omat maksimit: kyykky 115kg ja maastaveto 150kg, jotka ovat keskimääräistä kovemmat tulokset hänen painoluokassaan. Voit tutustua Janikaan paremmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

whatsapp-video-2019-11-19-at-09.53.16_std.original

AJANKOHTA:
Kurssi pidetään viitenä maanantaina klo 20.00-21.00 vuoden 2020 alusta lähtien. Alla näet päivät sekä aiheet

maanantai 6.1.2020 // Takakyykky ja liikkuvuus
maanantai 13.1.2020 // Maastaveto ja keskivartalo
maanantai 20.1.2020 // Etukyykky ja askelkyykyt
maanantai 27.1.2020 // Maastavedon eri variaatiot
maanantai 3.2.2020 // Kertausta halutuista liikkeistä

Ryhmään otetaan ensimmäiset kuusi ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti – nämä paikat viedään käsistä! Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä ja maksimi 6 henkilöä.

Hinta: 99€/hlö.

Paikkoja jäljellä: 0/6

 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.