Julkaistu Jätä kommentti

Tammikuussa alkaa HYPER-ryhmä

HYPER-ryhmä

HYPER-ryhmän avulla kykenet tekemään muutoksia elämässäsi pysyväksi. Ammattilaisen ja ryhmän kanssa muutoksien tekeminen on helpompaa sekä pysyvämpää, kun vieressä on osaava valmentaja ja ymmärtävät tukipilarit sinua varten. Muutokset ovat tällöin myös realistisia ja tavoitteisiin päästään kompastuskivienkin kautta.

business-idea-1240825_1920.jpg

 

KENELLE?
HYPER-ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet kyllästynyt kaikenmaailman dietteihin ja kuntokuureihin. Me tiedämme jo, että moni on yrittänyt kaiken maailman konstit onnistumatta löytämään tasapainoaan omassa arjessaan.

Ryhmä on Sinulle, joka olet valmis luopumaan päänsisäisestä piiskurista ja valmis vastaanottamaan itsellesi lempeän asenteen elämässään, niin että hyvinvointi on etusijalla.

Ryhmä vaatii rohkeutta sukeltaa omaan itseensä ja työstää omaa ajattelumaailmaansa. Aktiivisella pohdinnalla löydämme oivalluksia, jota kautta lisäämme hyvinvointiasi merkittävästi. Jos elämäntapamuutos toimisi pelkällä liikunta- ja ravinto-ohjeita noudattamalla, niin eiköhän me kaikki oltaisi siinä jo onnistuttu! Hakijalla tulee olla painoindeksi (BMI) 30>.

cropped-14821495729791.jpg

HYPER-ryhmässä yhdistyy kaikki olennainen, joka nostaa hyvinvointisi tason aivan uudelle levelille. Jaksamisesi parantuu, stressi vähenee, uni paranee ja sivuvaikutuksena sinulle tulee parempi kunto sekä mahdollisesti joudut ostamaan itsellesi pienempiä vaatteita – kun paino tippuu. Henkilökohtaisen valmentajan lisäksi saat vierellesi ryhmästä tärkeät tukipilarit jatkoa varten. Säästät rahaa, sillä oma henkilökohtainen projekti maksaisi tuplat tästä!

HYPER-ryhmä (min. 4 hlö / max. 8hlö) sisältää kerran viikossa tapaamisen, joista alla olevat teemat toteutetaan kolmen (3) kuukauden aikana:

  • Elämäntilannekartoituksen
  • Liikuntasuunnitelman rakentaminen
  • Ravinto-oppi
  • Tapaamiskertoja eri aiheiden ja tehtävien äärelle esim. oman arvomaailman äärelle pysähtyminen, itsensäjohtaminen
  • Monipuolisia harjoituksia sisällä / ulkona
  • Halutessaan kehonkoostumusmittaus
  • Whatsapp-tuki ryhmässä

Tapaamiset ovat HYPE Centerillä maanantaisin klo 19.00-20.00, tapaamisten kesto on 1h kerrallaan joko liikuntaa tai keskeisiin aiheisiin pureutuvia keskusteluita.
Ryhmä alkaa 6.tammikuuta 2020 ja päättyy 23.3 maaliskuuta (sis. 12 tapaamista). Ja mikä parasta: Mikäli jostain syystä et pääse tapaamiseen maanantaina, voit osallistua HYPE Centerillä järjestettäviin pienryhmäohjauksiin juuri Sinulle sopivana aikana.

questions-2132217_1920.jpg

1. Kuukauden aikana lähdemme liikkeelle ryhmään tutustumisesta sekä ravinto-opista, unohtamatta liikuntasuunnitelman rakentamista. Teemme ruokapäiväkirjan, joita pääsemme tarkistelemaan yksilöllisesti

2. Kuukauden aikana pohdimme suhdettamme ravintoon ja uskomuksia, jotka arjessa vallitsevat. Samalla haemme harjoituksissamme kestovoimaa ja kestävyyttä.

3. Kuukauden aikana pureskelemme jo opittua ja opimme uutta. Iloitsemme ja motivoidumme onnistumisista ja potkimme edestämme kompastuskivet. Rakennamme suunnitelmat jatkoa varten.

Tämä on elämäsi sijoitus ja säästö, sillä tämä kaikki maksaisi yksilöohjauksena Sinulle missä tahansa vähintään tuhat euroa, kun Sinä saat tämän kokonaisuuden ja kokeneen ammattilaisvalmentajan tueksesi kolmeksi (3) kuukaudeksi
Hintaan 599€/hlö

Ja mikä parasta: HYPER-ryhmän jäsen treenaa salillamme omalla ajallaan 10€/kk hintaan! (Norm. 59€/kk)

  • Lähetä siis ilmoittautumislomake ja saat paluuviestinä hyväksymispäätöksen, mikäli täytät hakijan vaatimukset (bmi 30) sekä ryhmästä löytyy sinulle vielä paikka. Toimi nopeasti, sillä nämä paikat menevät nopeasti!

 

IMG_7013MÄ TULEN OLEMAAN SUN TUKENA!

Tutustu muhun lisään >> KLIKKAAMALLA TÄSTÄ <<

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.