Julkaistu Jätä kommentti

Miten minimoida kuntosaliharjoittelun kulut?

Monet ovat alkaneet kesän jälkeen palata laitumilta takaisin tutun liikuntaharrastuksen pariinsa, mutta toiset vasta etsivät sitä! HYPE Center on loistava paikka aloittaa lihaskuntoharjoittelu yksin tai ryhmässä. Pienryhmät mahdollistavat sen että liikut tehokkaasti sekä turvallisesti. Kuntosaliohjelma mahdollistaa sen, että voit käydä liikkumassa omia aikojasi.

Meidän kuntosalilta löytyy asiakkuuksia jokaiseen lähtöö ja kaikista edullisemmin meillä treenaat 39€/kk aamuisin klo 5.00-14.00 välillä. Mikäli treeniaikasi painottuvat iltoihin niin silloinkin edullisin hinta on 42€/kk, kun päivität ensimmäisen kerran asiakkuutesi edellisen jatkeeksi ja ostat koko vuoden kerralla!

_DSC4968

Let me tell you miten minimoit kuntosalikulusi meillä, tässä esimerkit uusien asiakkuuksien ostoista:

Uutena asiakkaana saavut paikalle ja ostat asiakkuuden kuukaudeksi. Tällöin maksat 59€/kk + 25€ avausmaksun.

Uutena asiakkaana ostat kolme kuukautta saman tien, tällöin maksat 165€ + 25€ avausmaksu. Tällöin kuukausikohtaiseksi hinnaksi tulee 55€/kk.

Uusi asiakas päättää, että tämä ei todellakaan ole mikään liikuntapyrähdys vaan pysyvä tapa, hankkii hän puoli vuotta ensikertalaisena. 296€ + 25€ avausmaksu. Tällöin kuukausikohtaiseksi hinnaksi tulee 49€/kk.

_DSC5101

Meidän asiakkaat saavat 10% alennuksen seuraavan asiakkuuden päivityksestä, kun päivitys tapahtuu edellisen jatkeeksi. Tällä haluamme tukea liikunnan jatkuvuutta. Lisäksi sinulla on uutenakin asiakkaana mahdollista vaikuttaa hintaan: mitä enemmän sitoudut meihin, sitä edullisemman kuukausikohtaisen asiakkuuden saat meiltä. Tästä johtuen kun jatkat treenaamista meillä teet sen VIELÄKIN EDULLISEMMIN!

Käytännössä jokainen euro omaan hyvinvointiin on täydellinen sijoitus. Jos HYPE Center on sun lähin sali, olisi käytännössä sulaa hulluutta olla käyttämättä sitä! Aika on elämän suurinta valuuttaa, joten älä käytä aikaa parkkipaikkojen etsimiseen tai kaupungin läpi ajeluun, tuu meille kylään katsomaan paikat ja tekemään elämäsi parhaimpia sijotuksia. Mitä enemmän sijotat, sitä enemmän säästät.

Nähdään maanantaisin ja torstaisin klo 17.00-19.00 tai hanki asiakkuus suoraan KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.