Julkaistu Jätä kommentti

25.4 asiakaspäivä uusille sekä kanta-asiakkaille

Useiden viestien perusteella moni missasi viime torstaina 10% tarjouksen, joten annamme teille mahdollisuuden käyttää tarjous uudestaan. 10% alennus kaikista kuntosaliasiakkuuksistamme verkkokaupan kautta 25.4 asti tai paikan päältä torstaina  25.4 klo 17-19.00. VERKKOKAUPPAAN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ . Alennuskupongin koodi on 180419

birthday-cake-380178_1920.jpg

Tulevana torstaina (25.4) juhlitaan HYPE Centerillä omistajan ikääntymistä. Illalla on ohjelmassa klo 16.00 HYPEN HÖLKKÄ karjalaiskyläntietä pitkin (3,8km), jonka voi mennä kävellen tai hölkällä. Sen jälkeen on uniikit Synttäri HYPE -treenit klo 17.45 (1,5h), joihin uudet asiakkaat pääsevät halutessaan mukaan 5 eurolla tai ostetullaan asiakkuudellaan. Treenit ovat osin sisällä ja osin ulkona. Treenaajan ei tarvitse olla juoksukuntoinen. Lisäksi klo 19.15 alkaa HÖLLÄYS-treeni, jossa monipuolisesti käydään läpi koko kroppa kehoahuoltaen ja näihinkin pääset poikkeuksellisesti mukaan 5 eurolla. Ohjaajana toimii juhlakalu Janika Martinsalo. Treeneihin pääset osallistumaan NETTIAJAN VARAUKSEN KAUTTA PAINAMALLA TÄSTÄ

Paikalle on tulossa myös AVON edustaja esittelemään erilaisia kosmetiikkatuotteita ja FOREVER edustaja esittelemään erilaisia hyvinvointituotteita. Heiltä saa ilmaisia tuotekokeiluja sekä ilmaisia tipsejä meikkauksee, ihonhoitoon tai ravintolisiin. Uudet asiakkaat sekä kanta-asiakkaamme, toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi! 🙂

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.