Julkaistu Jätä kommentti

1. HYPEN HÖLKKÄ SUNNUNTAINA

Suurta näkyvyyttä on saanut eilen julkaistu HYPEN HÖLKKÄ!

Ensimmäisen kerran lähtö sunnuntaina klo 11.00 ja seuraavan kerran keskiviikkona klo 16.45.  ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ HELPOSTI PAINAMALLA TÄSTÄ

HYPEN HÖLKKÄ on todellakin täysin ilmainen ja avoin kaikille liikkujille. Lähtö HYPE Centerin edestä ja tarkoitus kiertää näin kesän kauden alkuun Karjalaiskylänlenkki (3,8km), jonka reitin näet alla olevasta kuvasta. Varsinaista ohjausta ei ole, vaan pelkästään merkattu yhteislähtö nettiajanvarauksesta satunnaisesti viikottain. Vauhti on täysin vapaa, voi kävellä, sauvakävellä, hölkätä, juosta. Mitään velvoitteita ei ole pysyä kenenkään tahdissa tai hidastaa. Mahdollisesti saat motivaation lähteä ulos ja hyvällä tsägällä saat lenkkiseuraa jos osuu samanvauhtinen kävelijä tai juoksija rinnalle. Ei kisaa, ei pahaa mieltä 😎

HUOM! Lähtijöitä ei odoteta. Jos tuut myöhässä niin lähde perään! 😁 Vapaapääsy kavereille, koirille, lapsille kelle vaan! Laitetaahan Eestinmäen juoksu-/kävelykuntohon ja nautitaan raikkaasta ulkoilmasta!

 

Karjalaiskylänlenkki.png

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.