Julkaistu Jätä kommentti

Yrityksen KIKY-päivä

Torstaina ohjattiin yrityksen KIKY-päivä! Ohjelmassa oli mm. erilaisia joukkuelajeja, joista mielenkiintoisin taitaa löytyä kuvista ja videosta. Työyhteisö pääsi myös tutustumaan HYPE Centerin tarjoamiin tunteihin HYPE- ja HÖLLÄYS-treeneihin ja iltapäivästä käytiin kirjaimellisesti Porvoon huipulla.

WhatsApp Image 2019-03-29 at 08.17.46

Päivä sisälsi paljon hauskuutta ja naurua, liikunnan iloa parhaimmillaan! Ryhmä lähti heittäytyen alusta asti mukaan ohjelmanumeroihin, joten ilmapiiri oli koko päivän miellyttävän rento. Tilat vuokrattiin Porvoon Kokonhallilta ja ruokailut hoiti Kokonhallin lounaskahvila Mickis. Kokonniemi tarjosi sisäliikunnan lisäksi myös mahdollisuudet treenata ulkona ja kävellä luonnossa, joten kahdeksan tunnin tiivispäivä ohjelma oli käytännöllinen ja monipuolinen.

Mikäli teidän yrityksenne kaipaa apua työyhteisön KIKY- tai TYHY-päivän suunnittelussa ja toteutuksessa, ota rohkeasti yhteyttä! Me suunnittelemme juuri teille sopivan, iloa pursuvan päivän 🙂

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.