Julkaistu Jätä kommentti

Hyvinvointi on jokaisen omalla vastuulla

Onnistuneen PT-projektin jälkeen asiakas on usein sanoinkuvaamattoman kiitollinen työstämme. Asiakas ylistää kuinka olemme parantaneet hänen elämänsä, antanut hänelle uuden suunnan tai herättänyt hänet oikeiden asioiden äärelle. Kaikki hänen tuomansa kiitollisuus tulisi kuitenkin osoittaa asiakas itselleen.

MIKSI?

Koska henkilö itse on ottanut vastuukseen parantaa hyivnvointiaan. Henkilö itse on noudattanut yhdessä sovittuja asioita. Henkilö itse toteuttaa terveyttä edistäviä rutiinejaan joka päivä tai valitsee olla toteuttamatta. Oma valmentaja ei pysty liikkumaan puolestasi, ei pureskelemaan tai edes kokkaamaan puolestasi. Hän ei ole paikalla jokaisen päivittäisen valinnan äärellä. Oma valmentaja on tuki, tietolähde sekä omien valintojen ja arvomaailman kyseenalastaja, sparraaja. lion-rock

Oma valmentaja on henkilö, joka on täysin sun puolella ja pysähtyy sun kanssa tarkastelemaan sun asioita. Hän on mukana suunnittelemassa väsymyksen torjuntaa ja hyvinvointiasi edistäviä toimenpiteitä. Mutta varsinaisesti oma valmentajasi ei tee mitään puolestasi. Siksi projektit on kaikki erilaisia. Projektit ovat jokaisen henkilön oma henkilökohtainen tutkimusmatka, jossa valmentaja toimii oppaana ja kulkee ihan siinä vierellä. Hyvällä valmentajalla on useita eri avaimia kädessä, mutta asiakas itse päättää mitä avaimia käyttää ja huomaa kokeilujen kautta, mitkä avaimet toimii hänellä. Kaikki avaimet eivät toimi samoilla henkilöillä ja joskus käy niinkin, ettei avaimet toimi. Tämä kuitenkin johtuu usein siitä, että henkilö on muutosprosessissaan alkuvaiheissa joko harkintavaiheessa tai siirtymässä vasta valmistautumisvaiheeseen. Toinen mahdollinen tilanne on, että asiaks on itse vahvasti päättänyt miten homma etenee ja tällöin hän sokeutuu nii ettei huomaa todellisia tarpeitaan. Mutta silloinkin projektista jää jotain käteen. Osan täytyy kokeilla täysin omilla ehdoilla useita eri avaimia hätäseen ja juosta tulosten perässä. Todennäköisesti myöhemmin elämässä henkilö oivaltaa palata, että nuo aivamethan ne ovat, mitä tähän hommaan tarvitaan.

Ja hei, mietippä oisko siistiä se, et meil jokaisella olis tyyppi koko ajan vieressä tai langa päässä, joka koko ajan nostattaa sua, kehuu ja kannustaa. Olis semmoi tyyppi, joka pohtii mihin oot menossa ja miten kehittää sua. Sellanen tyyppi, joka pyrkii pitämään huolta siitä, että sun suorituskyky on arjessa maksimaalinen siihen nähden mitä elämäntilanteesi antaa periksi. Sen tyypin kanssa rakentaisit sellaisen rakastettavan arjen just sulle, jotta pystyisit nauttimaan enemmän siitä mitä sulla on. Sellainen tyyppi, joka on kaikessa mukana ja siinä kaikessa sun puolella. Mut hei, tiiätkö, sellasii tyyppei on! Mikäli sä koet, että on aika nostaa sun hyvinvointi arvoissa ykköseks ja haluut sellasen tyypin siihen hommaan mukaan, niin ota yhteyttä. Ei sun tarvii kärvistellä ja pohtia, että pitäis, pitäis.. Tuu käymää ja/tai tutustu meidän PT-paketteihin ja valitse ittelles sopiva. Tää on sulle kun haluat olla ihminen, joka jaksaa ja voi hyvin.

Janikalla aukee kaksi PT-paikkaa vkolla 9 ja Jasminille mahtuu muutamakin.

Pääset katsomaan PT-palveluita TÄSTÄ

IMG_7130

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.