Julkaistu Jätä kommentti

#HYPEYOURWELLNESS

– Hypetä sun hyvinvointia!

Viime maanantaina keskusteltiin ravinnosta ja painotus meni kuulijoiden johdosta enemmänkin ravintokäyttäytymiseen ja hyvinvoinnin laaja-alaiseen pohtimiseen. Ryhmässä syntyi erittäin arvoikkaita ajatuksia sekä ideoita. Muiden samankaltaiset haasteet helpottavat oloa, koska kukaan ei ole yksin omien haasteiden kanssa! Luennot toimivat erittäin hyvänä alustuksena omiin muutoksiin sekä valmentajaan tutustumiseen, sillä ennen näkemätön HYPER-ryhmä, alkaa 4.2.2019. Vain kahdeksan otetaan mukaan ja muutama paikka on jo mennyt!

Seuraava luento maanantaina 21.1.2019 ja aiheena uni. Ilmottaudu mukaan huippu ryhmään helposti nettiajanvarauksen kautta ja ota varma ote sun hyvinvoinnista.

Ilmottautuminen helposti netistä:
https://vello.fi/hyvinvoinninpelikentta/hype-center

Lisätiedot luennoista:

#hypeyourwellness -luentosarja

Lisätiedot HYPER-ryhmä:

HYPER-ryhmä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.