Julkaistu Jätä kommentti

HYPE Centerin testaus

Uusi vuosi, uusi elämä, uusi kuntosali.

HYPE Center on paras paikka aloittaa elämäntapamuutosta tukevat toimenpiteet. Me autetaan ihmisiä kädestä pitäen saamaan kuntosalista kiinni. Tuu testaamaan HYPE Centerin tiloja tai ohjattuja tunteja ilmaiseksi perjantaisin klo 15.45-18.15 Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautumiset tehdään nettiajanvarauksen kautta, mutta tunneille pääsee ilmottautumattakin, mikäli niissä on tilaa!

Uuden asiakkuuden voit hankkia heti testin jälkeen tai paikan päältä myös maanantaisin, keskiviikkoisin tai torstaisin klo 16.00-19.30. Hankinta onnistuu helposti myös Verkkokaupassa ja asiakkuutesi toimii viimeistään 24h aikana heti kun olet saanut sähköpostiisi vahvistus viestin. Me HYPE Centerillä toivotetaan #porvoonlänsi tervetulleeksi liikkumaan kanssamme!

Kuntosali

Tuu testaamaan Porvoon puhutuinta kuntosalia!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.