Julkaistu Jätä kommentti

”Olen niin huonossa kunnossa!”

Suurin osa ihmisistä, jotka aloittavat liikkumaan kokevat olevansa maailman huonokuntoisimpia sekä peiliin katsominen turhauttaa, ne pitäisi rikkoa. Kuntosali toimintaympäristönä  koetaan ahdistavana, jopa pelottavana! ”Mitä ne muut minusta ajattelee?” – kysymys pyörii monen ihmisen mielessä. Todellisuudessa tuskin mitään ja parhaimmillaan ne muut miettivät täysin samaa kuin sinä: ”mitä nuo muut ajattelevat minusta?”

Moni asiakkaistamme on kuvannut sitä, että meidän HYPE Centerille on helppo tulla eikä ahdista. Monia toki jännittää kyllä vielä tulla aikoihin, jolloin on paljon porukkaa paikalla. Itsekseen treenaamisen kautta voi hakea itsevarmuutta, mutta meillä ei tarvitse pelätä, sillä mikä on pahinta mitä voi käydä? Voit tulla meille juuri sellaisessa kunnossa kun olet. Osa ihmisistä ajattelee, että pitäisi vähän treenata ennen kun tulee salille, että sitten osaa. Mutta hei, eikö juuri sinne salille tulla harjoittelemaan? Joten miten olisi, lähtisitkö katsomaan HYPE Centerin ympäristön? Meillä olisi loppiaisena (6.1) sunnnuntaina avoimet ovet, joka on täynnä ilmaisia palveluita!

Tsekkaa avajaisjuhlien sisältö ja aikataulu:
Avajaisjuhlat

Aloittelijan kannustukset:

1) Mitään sinun ei tarvitse osata, sillä me ohjeistetaan, jotta sinä opit.
2) Hyvässä kunnossa ei tarvitse olla ja jos olet ns. huonossa kunnossa, on positiivista se, että kehitys on päätä huimaa. Tuloksia syntyy ennen näkemättömässä ajassa.
3) Ja lisäksi tiedämme että sitä moni stressaa painoaan. Myös paino tipahtaa helpommin ihan pienillä muutoksilla, mitä enemmän on ylipainoa. Viiden (5kg) painon pudotus on todettu tutkimusten mukaan olevan jo selkeä ja merkittävä painonpudotus terveyden kannalta, joka tuntuu omassa kehossa sekä jaksamisesta. Joten muuta tavoitteesi 10-20 kilon painonpudotuksesta viiteen kiloon (siis jos sinulla oikeasti on ylipainoa), niin onnistut hetken tammikuun huuman sijaan oikeasti!
4) Et ole yksin, me ollaan sun tukena. Myös samassa tilanteessa kamppailee todellisuudessa tuhannet muut suomalaiset. Sinulla ei ole mitään hävettävää, me halutaan auttaa just sua. Kuntosalipelko tai turhautuminen omaan tilanteeseen ei muutu, jos et sinä muuta asioita, mitä teet arjessa juuri nyt.

TOIVOTAMME SINUT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI HYPE CENTERIIN!

overweight-3018731_640.jpg

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.