Julkaistu Jätä kommentti

BACK ON TRACK

Mitä jos tämän vuoden elämäntapamuutokseen liittyvät uudenvuodenlupaukset olisivat koko elämän kestäviä? Yhden päivän olotilalla tai kehonkoostumuksella kun ei ole mitään merkitystä elämän kannalta. Pienillä muutoksilla onnistut. Tutkimusten mukaan 80% itsenäisistä elämäntapamuutosprosesseista kaatuu siihen, että tavoitteet on asetettu liian korkealle ja muutoksia tulee liikaa kerralla. Ota yksi asia haltuun kerralla.

Jos et ole tekemässä sen koommin isompaa elämäntapamuutosta, mutta arkeen pitäisi palata lomien ja juhlien jälkeen, toimiva vinkki siihen: JUST DO IT.
-> kukaan muu ei tee sitä puolestasi ja se vaatii hetken panostusta, kunnes arki rullaa omalla painollaan. Ohjeet siihen tärkesjärjestyksessä:

1. Nuku riittävästi, oikeasti.

2. Syö säännöllisesti

3. Juo vettä

4. Liiku

Helppoa se ei välttämättä aluksi ole, mutta nämä asiat parantavat päivittäistä jaksamistasi, suorituskykyäsi ja tuo iloa! Tee valintoja, jotka ovat hyviä kehollesi, jotta se palvelee sinua paremmin – nautit kaikesta enemmän!

Riittävä unen määrä on keskimäärin 7,5-8,5h yössä. Säännöllinen syöminen kannattaa, jotta se ei kostaannu seuraavalla aterialla ylensyönnillä tai ravintoköyhillä valinnoilla. Vedenjuonti tukee kehon aineenvaihduntaa ja vaikuttaa pirteyteen. Suomalaiset suositukset ovat 1,5-2 litraa vähintään päivässä. Liikkumisella tarkoitetaan päivittäistä arkiliikuntaa. Liiku aina kun se on mahdollista! Valitse portaat, ota pidempi matka toilettiin, käytä seisomapöytää jos mahdollista vai onko jotain muuta mitä voisit tehdä aktiivisemmin? Nämä riittää hyvin alkuun ja tässäkin on jo monelle liikaan. Jos on kaikki on retuperällä, aloita kohdasta 1. Kun olet saanut kohdan 1 haltuun, siirry kohtaan 2 ja niin edelleen. Muista #hypeyourwellness

Tänään me aloitimme HYPE Centerin arki ja vedettiin ensimmäiset HYPE-treenit! Mahtava fiilis sekä ohjaajalla että liikkujilla! 🙂 HYPE Center on Porvoon paras paikka aloittaa kuntoilu vuonna 2019!

 

49255445_300874093895446_4803934939349254144_n

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.