Julkaistu Jätä kommentti

Kenelle HYPE Center?

HYPE Center sopii ihmisille, jotka haluavat liikuntapaikastaan enemmän. Se sopii heille, jotka haluavat olla varmoja siitä, että harjoittelulla saavuttaa kehitystä ja joiden ajatusmaailma tukee keholle luontaista liikettä istumalaitteiden sijaan. HYPE Center on ympäristö, jossa ei tarvitse stressata vaan voi nauttia liikunnasta ilolla. Paikka sopii parhaiten heille, jotka liikkuvat oman terveyden ja hyvinvoinnin takia.

Miksi HYPE Center?

– Meillä on n.25h ryhmäliikuntatuntia, jota ohjataan PT-tyyppisesti eli erittäin laadukkaasti massaliikuttamisen sijaan
– Meillä on 38 autopaikkaa
– Meillä pystyt tekemään keholle luontaisia liikkeitä turvallisesti, kun saat ohjeistusta
– Koko henkilökunnalla on vahva ja laaja osaaminen sekä kokemus
– Laadukkaat välineet ja liikuntaa tukevat pintamateriaalit
– Meihin ei ole pakko sitoutua; meiltä löydät eri kuukausiasiakkuudet sekä 10X-asiakkuuden

Viimeinen päivä tehdä järkevä päätös oman hyvinvointinsa kannalta. Käy verkkokaupassamme hakemaan asiakkuutesi vielä joulukuun tarjouksesta! Me uskallamme luvata sinulle, että tämä on sinun paras uuden vuoden lupauksesi https://hypecenter.fi/verkkokauppa/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.