Julkaistu Jätä kommentti

#HYPEYOURWELLNESS

Vihdoin ja viimein odotuksenne palkitaan ja HYPE Center avaa ovensa TO 27.12.2018.

Varsinaiset avajaisjuhlat pidämme yleisten juhlien jälkeen loppiaisena SU 6.1.2019. Avajaisjuhlissa avoimet ovet kaikille. Ohjelmassa ilmaisia ryhmäliikuntoja, ilmaisia niskahierontoja, lasten ohjattuja HUMPLA tunteja, ilmaisia kehonkoostumusmittauksia, tarjouksia, terveellistä syötävää sekä kaikki me hyvinvoinnin ammattilaiset paikan päällä! Tule tutustumaan HYPE Centeriin sekä Team HYPEEN!

Kaipaatko pukin konttiin hyvinvointia tukevia lahjoja? Meiltä saat lahjakortit rentouttavaan hierontaan ja laadukkaat kuntosaliasiakkuudet verkkokaupasta tai suoraan HYPE Centeristä. Janika Martinsalo päivystää HYPE Centerillä viikolla 51 kohteessa (Pellavapolku 1, Porvoo) seuraavanlaisesti:

18.12 TI klo 18-20.00
19.12 KE klo 16-20.00
20.12 TO klo 19-21.00

Tee itsellesi uudenvuodenlupaus, jossa asetat oman hyvinvointisi ykköseksi. Meidän uusi slogan on #hypeyourwellness, joka kuvastaa nimenomaan tärkeää arvojärjestystä, jossa ihmisen oma hyvinvointi tulee ensimmäisenä. Kun voit hyvin, jaksat ja nautit arjestasi enemmän. Lisäksi luot hyvää energiaa ympärillesi, josta muutkin ihmiset voivat ammentaa.

Oikein ihanaa joulun odotuksen aikaa, nähdään HYPE Centerissä!

Avajaiset 6.1.2019

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.