Julkaistu Jätä kommentti

HUMPLA-parkki

Päätimme luopua ”lapsiparkki”-sanan käytöstä ja vaihtaa sen HUMPLA-parkkiin. Miksi?
 
”Lapsiparkista tulee mieleen paikka, jossa on kynä ja paperi ehkä televisio ja jossa lapsi toivottavasti hetken viihtyy”.
 
No meidän HUMPLA-parkki on much more. HUMPLA-parkissa ohjattuja tunteja vetää lapsiohjauksien kokenut ammattilainen Emilia Maukkonen. HUMPLA-parkin ohjattujen teemat vaihtelee seikkailusta temppuiluu sekä luovaan mieleen. Lisäksi HUMPLA:n perusvarustukseen kuuluu pelien, lelujen sekä kirjojen lisäksi pehmeä tatamialustan ja pehmomoduleita, joka mahdollistaa lapsen liikunnalliset leikit.
46703136_723765737957260_5278938604091998208_n
 
Toiminta ja ympäristö on tarkoitus olla niin mielenkiintoista ja laadukasta, että välttämättä aikuinen ei vie lastansa HUMPLAAN treenin ajaksi vaan lapsi viekin aikuisen HYPE Centerille treenaamaan lapsen leikin ajaksi.
 
Tutustu ohjattuihin tuntien sisältöön ja aikatauluihin nettisivuiltamme:

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.