Julkaistu Jätä kommentti

Miten HYPE Center eroaa muista?

Porvoossa on useita kuntosaleja ja jokaisella on omat painotus alueensa. Sitä kautta ne erottuvat toisistaan ja jollekin toinen kuntosali on sopivampi kuin toiselle.

Mitkä ovat siis meidän painotusalueemme?

LAATU
Oli sitten kyse asiakaspalvelusta, hierontahoidoista tai liikunnanohjauksesta, HYPEN arvoihin kuuluu yhtenä isona osana on laatu. Kohtaamme aidosti ihmiset ja olemme läsnä. Teemme huolella työmme oli se mitä tahansa. Me myös haluamme, että asiakkaamme ilmoittavat jos he löytävät laatuvirheitä – me korjaamme sen. Se kuvastaa sitä, että meille laatu on tärkeä oikeasti. Meidän ammattitaitoa saa haastaa. Meiltä tulee esimerkiksi löytyä ryhmäliikuntatunneilla liike jokaiselle – rajoitteista huolimatta. Me teemme sinulle myös ohjelman ja käymme sen pienryhmissä läpi, sillä tämä kuuluu asikkuuden avausmaksuun. Näin kaikki osaavat toimia salilla ja liikunta on tehokasta sekä mielekästä – eikä ihmeellistä haahuilua. Teemme omatoimisenkin treenisi laadukkaaksi.

ILO
Pidämme työstämme oikeasti, joten aito positiivisuus ja rento asenne paistaa läpi työskennelyssämme. Vahvat tunteet kuten innostus tutkitusti myös tarttuu ja mielestämme sen jakaminen on tärkein tehtävämme! Innostus kannustaa ihmisiä pysymään tavoitteissaan, löytämään ilon liikunnasta, nauttimaan monipuolisesta ravinnosta sekä lisää hyvinvointia elämässä! HYPE Center ei todellakaan ole ”kylmä sali” vaan se on lämmin kohtaamispaikka kaikille. Me olemme mukana luomassa yhteisöllistä ilmapiiriä, jotta kaikkien olisi stressitöntä ja kiva treenata.

KEHITYS
Mikään muu ei ole pysyvää kuin muutos. Elämme jatkuvassa muutoksessa sekä kehityksen keskellä ja aiomme pysyä siinä mukana. Haluamme kehittää itseämme ja nautimme uuden oppimisesta. Haluamme kehittää asiakkaita, palvelua sekä tuotteitamme. Palautteen hakeminen ja sen saaminen on yksi hyviä kehityksen työkaluja – siksi kysymme sitä teiltä jatkuvasti. Autamme asiakkaiden kehityksessä käyttäen erilaisia oppimismenelmiä ja sitä kautta herätämme utealiaan itsetutkiskelun. Näin henkilö onnistuu löytämään uusia oivalluksia. Sinun ei tarvitse osata mitään, riittää kun sinulla on vahva halu oppia!

HELPPOUS

Meidän on tarkoitus tehdä harjoittelu helpoksi sinulle, jotta harjoittelu ei jää hetken huumaksi. Otamme ideoita vastaan, mutta ainakin seuraavat asiat ovat helpottamassa sinun harjoitteluasi:

  1. Olemme lähellä. Mikäli asut Porvoon Länsipuolella, olemme lähin liikuntakeskuksesi, josta saat liikuntaa, hierontaa sekä lapsellesi paikan liikunnan ajaksi
  2. Meille on helppo tulla. Meillä on 38 asiakaspaikkaa autoille ilman parkkikiekkoja tai – maksuja.
  3. Meille pääset helposti ja kun sinulle sopii. Kulkulupamme toimii puhelinsoitolla, joten sinulla ei ole lätkää, jonka voisit kotiisi unohtaa. Ovemme aukeaa joka päivä klo 5-22.00 välisenä aikana, joten vaikka aikataulusi vaihtelesikin, meille pääset treenaamaan lähes aina.
  4. Meidän asiakkuus on helppo hankkia. Se onnistuu netistä verkkokaupan kautta, joten voit tehdä helposti hankinnan omalta kotisohvalta tai työpaikalta, etkä ole riippuvainen meidän asiakaspalveluajoista.
  5. Meihin ei tarvitse intensiivisesti sitoutua. Meiltä löytyy 10 asiakkuus juurikin sitä varten, ettei kaikkien tarvitse sitoutua meihin täysillä jos ei niin halua. Ei pitkäaikaisjäsenyyksiä vaan sitoudut sen verran mitä itse oikeasti haluat ja maksat vain siitä mihin suunnittelet sitoutuvasti.
  6. Meillä on tavaroille paikkansa. Meillä on hyvin määritelty paikat painoille ja liikuntavälineille, joten tiloihimme on kiva tulla, kun tietää mistä mitäkin löytää ja näin tavarat löytää käytön jälkeen perille.
  7. Meillä on nettiajanvaraus. Nettiajanvarauksen kautta varaat helposti hieronnan, ryhmäliikuntapaikan tai kuntosaliohjauksen itsellesi.

Lisäksi kyselyn perusteella ihmisille kolme kaikista tärkeintä asiaa liikuntakeskuksissa on siisteys, ilmanvaihto sekä se, että kuntosalilaitteet ja liikuntavälineet toimii.
No te voitte kuvitella, että kun kolme naista on ruorissa niin siistiä meillä tulee aina olemaan. Kuntosalilaitteista lupaamme pitää huolta ja huoltaa sekä tarvittaessa hankkia uusia. Ilmanvaihdossa teemme parhaamme ja kesällä ryhmäliikunnat järjestetään aina ulkona, mikäli säät sen sallii!

Jos tämä kaikki kuulostaa siltä, mitä juuri Sinä haet, olet enemmän kuin tervetullut meidän HYPE Centerille! Marraskuun ajan meiltä löytyy mieletön tarjous:

  • KUUKAUSIA-ASIAKKUUKSIIN 3 VIIKKOA ILMAISEKSI
  • 10 KERRAN ASIAKKUUKSIIN 3 LISÄKÄYNTIÄ ILMAISEKSI

Asiakkuuden pääset hankkimaan suoraan linkistä:
https://hypecenter.fi/product-category/hypecenter/

Jos haluat kurkata HYPE Centerin tiloihin ja sen valmistumisprosessia, klikkaa alta:
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTQ5NjI2MTEwMTYyMjU3/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.