Julkaistu Jätä kommentti

HYPE Center on Porvoon länsipuolen pelastus

🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗

HYPE Center on sijainniltaan Porvoon länsipuolen pelastus: Enää ei tarvitse lähteä hierontaan tai kuntosalille ettimään parkkipaikkoja tai pyyhkästä keskustan läpi toiselle puolelle vaan me asetutaan sinne, missä populaa on, mutta palveluita ei. Lisäksi jossain vaiheessa onnistuu yhden pysähdyksen taktiikka, kun alakertaan aukeaa elintarvikekauppa. 😍

Niitä vapaita parkkipaikkoja on inhottava ettiä, eikö? Monet ovat kyselleet, että mitenköhän siellä Eestinmäessä niitä on?

Noo määpä kerron:
Meiltä löytyy 38 asiakaspaikkaa, ei maksuja, ei parkkikiekkoja tai niistä johtuvia sakkoja, joten jokainen pääsee hyvin mielin ilman mutkia meidän keskukseen ja takaisin kotiin. Vieressä asuville suosittelen kulkemaan jalkasin tai pyörällä, niin siitä saatte hyvät alkulämmöt treeniä varten ja liike toimii myös hyvänä loppuverryttelynä treenin jälkeen 😎🚴‍♀️🚶‍♂️🚗

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.