Julkaistu Jätä kommentti

Ei vapaita hieronta-aikoja?

Näin vaan on positiivinen ongelma yrittäjällä, kun seuraavat vapaat hieronta-ajat ovat puolentoista kuukauden päässä. Nöyrä kiitos kaikille teille, jotka varaatte aikoja ja/tai ostatte palveluita.

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä marraskuussa aukeavan kuntosalilla on kaksi hierojaa. Toinen on vuoden vaihteessa valmistuva hieroja Emilia Maukkonen ja toinen on jo kuusi vuotta hierontayrittäjänä toiminut Jasmin Michelsson. Jasmin muuttaa tulevan innovaatisen kuntosalin perässä Porvooseen Tampereelta. Hän on käynyt saman hierontakoulun kun allekirjoittanut (Janika Martinsalo), joten voisi kuvitella että melko samanlainen näppituntuma hänelläkin.

Pitäkää vielä siis hetki huolta itsestänne, kunnes Jasmin ja Emilia ottaa teidät hoitoonsa. Minä siirryn taka-alalle yksityishieronnoissa ja hoidan marraskuusta lähtien vain yrityshieronnat. Ikävä tulee kaikkia kanta-asiakkaita ja ehdottomasti hieroisin mikäli tunteja olisi tuplat päivässä! Eli jos vielä haluat tulla pyörähtämään Janikan hierontapöydällä, niin äkkiä nettivarauksesta katsomaan lokakuun vapaat ajat 🙂

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.