Julkaistu Jätä kommentti

KUNTOSALI EESTINMÄKEEN MARRASKUUSSA

Noin kuukausi sitten laitoin kyselyn Eestinmäen kuntosaliin liittyen? Kartointin toiveita treeniaikoihin ja toiveita kuntosalin sisältöön. Kyselyyn vastasi reilusti yli 300 ihmistä, josta todellakin oli hyötyä suunnittelussa, suurkiitos kaikille vastaajille 🙏 Vapaamuotoisista palautteista huomasi myös, että kuntosalia joen länsipuolelle ovat monet ihmiset täällä Porvoossa todella odottaneet! 🤗

Nyt on neuvottelut sekä alustustyöt valmiita ja suunnitelmien tarkennus vaihe sekä remontin aloittaminen on ajankohtaista. Jos remontti ja kaikki muutkin asiat pysyy aikataulussa, kuntosali aukeaa tulevana marraskuussa Pellavapolku 1:seen, Eestinmäkeen. 🔜

Aika jännää, mut samalla aika kivvaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.