Julkaistu Jätä kommentti

HYPE 2-vuotta

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan.. 🎶
Tänään HYPE:n virallinen 2-vuotis syntymäpäivä! 🤩

Niinpä tuotevalikoimasta löytyy tänään ja vain tänään 30 minuutin hieronta, uskomattomaan 20€ hintaan! 🎁 Tuote sekä tarjous voimassa vain tämän päivän tehdyistä varauksista nimellä ”Synttäri-hieronta”. Ota siis itsellesi ja/tai ystävällesikin tästä koppi, sillä mahtava tilaisuus saada helpotusta niskahartiaseudun oireisiin ja samalla tutustua miltä tuntuvat meikäläisen hierontaotteet. 🤗
https://vello.fi/hyvinvoinninpelikentta/

Näin vaan vuosi on taas vierähtänyt ja se on pitänyt sisällään yhtä jos toista. Parasta tässä yrittäjyydessä on se, että voin vaikuttaa työaikoihin ja ylipäätään työhöni suoraan itse. Nautittavaa tästä työskentelystä kuitenkin teette te, rakkaat asiakkaat ja seuraajat. Niin paljon saan minäkin virtaa treenaajien tekemisestä sekä muutoksista tai hierontapöydän maailmanparannus -keskusteluista. Juuri teidän takia pidän työstäni super paljon 😎 Ja eipä olisi HYPEä, jos ei olisi teitä, joten suurin ja nöyrin kiitos kaikille asiakkailleni, toivottavasti näemme jatkossakin! 😘

MAHTAVAA MAANANTAITA 🎉🎊🎈🎆

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.