Julkaistu Jätä kommentti

HYPE-treenit alkavat ensi kuussa!

Ulkoilman valtaus alkakoon, sillä HYPE-treenit ovat ihan just taas täällä!

Maaliskuussa alkavat vuoden ensimmäiset HYPE-treenit ja paikkoja jäljellä enää neljä (4) maaliskuun ryhmään! Luvassa on erilaiset sääolosuhteet, liikunnan iloa ja naurua sekä varmasti myös paljon hikeä ja puuskutusta! Näitä treenejä sä et halua missata!

Toimi siis nopeasti ja varaa paikkasi viimeistään ystävänpäivänä, niin saat -10% EARLY BIRD 🐦 alennuksen, mistä tahansa kuukausihinnasta. Mitä enemmän ostat, sitä edullisemmat treenit saat Linkin kautta pääset tutustumaan treeneihin tuote-esittelyn ja videon kautta sekä ilmottautumaan mukaan!

https://hyvinvoinninpelikentta.com/liikunta/hype-treenit/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.