Julkaistu Jätä kommentti

Päivitetty Hyvinvoinnin Pelikenttä

No jopas! Uusi logo ja uudet nettisivut! 😲

Pari kuukautta on kulutettu uuden ilmeen ja uusien tuotteiden rakentamiseen ja nyt on valmista. Hyvät naiset ja herrat, tässä se on: päivitetty, monipuolisempi Hyvinvoinnin Pelikenttä, olkaa hyvät!

‼️‼️ WANTED: Yritys, joka huolehtii tekijöistään ‼️‼️

Etsimme meidän rakentamalle uudelle pilottituotteelle ensimmäisiä käyttäjiä. Kyseessä on kolmen kuukauden HYPE-ryhmä, jossa tarkoitus on tehdä hyvinvointiin liittyvistä muutoksista pysyviä ja auttaa työntekijöitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin sekä nauttimaan elämästä enemmän. Pääset tutustumaan tuotteen yksityiskohtiin alla olevan linkin kautta

https://hyvinvoinninpelikentta.com/yrityspalvel…/hype-ryhma/

Tuote on suunnattu yrityksille, eli jos koet että työpaikallasi voitaisiin tehdä järkeviä investointeja työntekijöihin, tämä on juuri se! Hihkase tästä työnantajallesi tai voit jakaa tätä sivuillasi ja tukea meitä, sillä meidän missio on tehdä Suomen työntekijöistä hyvinvoivia

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.