Julkaistu Jätä kommentti

NYT SAA HYPETTÄÄ

Tässä se on, meidän tiimi! 💪☺️💪☺️💪☺️

Hyvinvoinnin Pelikentälle saadaan vahvistusta, kun muutosvalmentaja Laura Pulkkinen astuu kehiin. Hänellä on monipuolinen koulutustausta sekä vahva kokemus takanaan ja tuo näillä eväillä erittäin tärkeää osaamista mukaan tiimiin.

IMG_9461

Hyvinvoinnin Pelikentän perustaja Janika Martinsalo kommentoi Lauran liittymistä tiimiin:

– Olen erittäin innoissani yhteistyöstä Lauran kanssa! Psyykkinen puoli kiinnostaa itseänikin aivan älyttömästi, joten tulen varmasti samalla työtä tehdessä samaan uutta oppia. Lisäksi näen, että henkisen puolen huomiointi on välttämätöntä esimerkiksi elämäntapamuutoksia tehdessä ja juuri muutosvalmennukseen Lauralta löytyy oikeita avaimia. Mitä enemmän työtäni olen tehnyt ja omaakin elämää elänyt, niin jo useampaa kertaa olen todennut ettei päätä ja kehoa voi oikeastaan juurikaan erotella toisistaan 🗣️🤸‍♀️🤔

– Laura on nuorekas, lempeä ja pirskahtelen iloinen persoona, joten hän sopii tiimiimme täydellisesti. Hän myös heijastaa porvoolaisuutta aidolla ylpeydellä ja hänet onkin valittu vuoden porvoolaiseksi 2016. Alusta asti, minulla on ollut vahva tunne siitä, että tästä tulee hyvä juttu. Viime viikon kuvaksissa ajatukseni vain vahvistui siitä, sillä ryhmädynamiikkamme toimii moitteettomasti ja on täynnä nuoruuden intoa sekä huumoria 😁

– Aika mahtavaa yhdistää hyvät tyypit ja eri alan osaajat yhteen. Nyt meillä on todella laaja osaaminen ja laadukas hyvinvoinnin asiantuntijaryhmä kasassa. Tällä tiimillä me päästään rakentamaan uusia palvelutuotteita, jolla saadaan ihmiset voimaan pysyvästi paremmin ☺️

 

📸: Kikko Kåhre

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.