Julkaistu Jätä kommentti

Neljä vuotta täynnä

Janikalla täyteen neljä (4) vuotta kunto- ja terveysliikunta-alalla! 👏

– Mitä neljä vuotta on opettanut?📙

Paljonkin! Liikunnan ja ravinnon teorian lisäksi olen oppinut tuntemaan erilaisia ihmisiä ja työskennellä heidän kanssaan. Olen oppinut rakentamaan arjen eri ratkaisuja ja myös muuttanut käsitystäni siitä, mikä on elämäntapamuutoksissa kaikista tärkeintä ja se näkyy myös ohjauksessani sekä neuvonnassani. Kaiken oppimani lisäksi työni on kasvattanut minua ihmisenä mielettömästi. Myös yrittäjyys on opettanut paljon ja siinä on edelleen paljon oppimista, sillä se on ihan oma taiteen lajinsa.

Hype (41)

– Mikä on työssäsi kaikista parasta? 🏆

Liikkuminen, innostus & kannustus sekä ihmisten avautumiset ja oivaltamiset. Pidän työssäni siitä, että se on fyysistä, en malttaisi olla työssäni paikallaan. Mahtavaa on myös se, että voi olla oma innostunut itsensä. Toisten ihmisten kannustaminen niin, että he ylittävät itsensä ja sen tuoma ilo näkyy heidän kasvoilta on myös huippua.
Kun ihmiset päästävät minut tarkastelemaan omaa ainutlaatuista elämäänsä hyvin läheltä ja kertovat minulle arkojakin asioita, olen onnistunut luomaan luottamussuhteen meidän välille, joka helpottaa henkilöä itseään ja omaa työtäni. Tällöin osaan olla avuksi paremmin, kun tiedän millaisten asioiden kanssa henkilö todellisuudessa painii päässään tai arjessaan. Se on myös osa omaa onnistumistani, sillä luottamussuhteen syntyminen ei ole missään nimessä itsestäänselvyys. Suurimpia iloja ja onnistumisia työssäni on se, kun saan henkilön itse sisäistämään, mistä elämäntapamuutoksessa on loppujen lopuksi kysymys.

– Mikä on ollut tössäsi kaikista yllättävintä? 🎁

Yllättävintä on ollut työnkuva ja työni merkitys. Alunperin kuvittelin, että työni tulee olemaan sellaista, että liikun edessä ja muut mallaavat liikkeitäni perässä. Se onkin paljon muuta. Itseasiassa vaikka liikunta ja ravinto ovat puheenaiheena, niin kyse onkin lopulta muusta. Tärkeimmiksi kohdiksi on muodostunut henkilöiden kanssa yhteiset keskustelut, jotka johtavat oivalluksiin, joilla on lopputuloksen kannalta kaikista suurin merkitys. Oma tehtävä onkin olla henkilölle ennen kaikkea muutosta varten henkinen tuki. Iloisesti yllättävää on myös ollut se, kuinka suuri ja positiivinen vaikutus työlläni on ollut usean eri ihmisen elämään.

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.