Julkaistu Jätä kommentti

HYPE -treenit saavat jatkoa elokuussa

Asiakkaiden innostuksesta ja pyynnöstä,
HYPE -treenit saavat jatkoa elokuussa!
Sama aika, sama paikka.

* Hinta 39€
* Tiistait 9.8, 16.8, 23.8 ja 30.8, klo 17.30-19.00
* Mukaan mahtuu 12 osallistujaa
* Haikkoon Koddervikissa

Harjoituksissa pyritään harjoittamaan koko kehoa; kestävyys- ja lihaskuntoa sekä liikkuvuutta, käyttäen hyväksi paikalla olevia ulkoliikuntavälineitä. Harjoitusten painotusalueet vaihtelevat. Tämän kokoisessa ryhmässä saat yksilöllisempää ohjausta, liikkeitä korjataan ja opitaan tekemään oikein.
Tuote on suunnattu eri tasoisille kuntoilijoille.

Heinäkuussa kasassa oli mahtava ryhmä, jonka ympärille muodostui heti toisia kannustava ja innostava ilmapiiri. Ohjaajan silmään näyttänyt koko ajan siltä, että itseään laitetaan likoon ja samalla ajoittain kuuluu naurun tirskahtelua. Annetaan hyvän meiningin jatkua ja tuodaan kuntosali ulos, koska vielä on kesää jäljellä! 8)

Ilmottautumiset facebookissa yksityisviestinä tai tekstiviestillä numeroon 044 9802480 tai sähköpostilla janika.martinsalo@gmail.com

HYPEMAINOS2

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.