Julkaistu Jätä kommentti

HYPE-treenit alkavat heinäkuussa

Vielä ehdit hyvin mukaan HYPE-reeneihin!

Ilmainen demo ensi viikon tiistaina 21.6.2016 klo 17-18.00, paikkoja jäljellä 9 kpl

HYPE-treenit

  • Heinäkuun ajan joka tiistai klo 17.30-19.00, paikkoja jäljellä 5 kpl
  • Treenit pidetään Haikkoon Kroddervikissä, hinta VAIN 39€, johon kuuluu yhteensä neljät treenit.
  • Sisältää tyyväisyystakuun

Tarjolla on mielekästä ja hauskaa ulkona harjoittelua sekä itsensä ylittämistä. Tuote on suunnattu eri kuntoisille kuntoilijoille. Teemat ja painoitukset vaihtelevat, pyrkien toiminnallisesti kehon painoilla ja ulkoiluvälineiden avulla kehittämään koko kroppaa. Alueelta itsessään löytyvät mm. tangot, leuanvetotanko, vatsapenkki ja köydet, joita hyödynnetään harjoittelussa. Ei viitsi treenata kesällä sisällä kuntosalilla – tuodaan se ulos!

Kyseessä on ryhmäliikuntaa, jossa pyrin mahdollisimman paljon antamaan myös yksilöohjausta. Tämä ei ole perinteinen ohjaustunti, jossa ohjaaja tekee edessä ja muut perässä, vaan ohjaaja on aktiivinen palautteen antaja, joka korjaa liikkeet ja ennen kaikkea kannustaa! Olen paikalla teitä varten!

Ilmoittautumiset hyvinvoinninpelikentta@gmail.com tai 044 9802480

Hypereenimainos

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.